Perunamakkara, Vasken

Ainekset etiketistä; Peruna 50%, sianliha 20%, siankieli 20% (liha ja lihaan verrattavia aineksia 40%, Huom! lihan ja kielen suhde on arvaus), sipuli, suola 1,2% ja pippuri.

Annos 200g.

Paistetaan uunissa 225c, n.30min.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Jarppari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sianliha keskiarvo 200g436kcal36.5g0g32.5g0g
Kieli naudan 200g400kcal33.3g0g29.9g0g
Sipuli (kuorittu)50g14kcal0.6g2.4g0.1g0.8g
Suola, annos 3g12g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 10g28kcal1.1g3.8g0.3g2.6g
Peruna, vanha, kuorittu 499g380kcal9.4g77.3g1g5g
Vesi30g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2000g2515kcal161.8g167g127.6g16.8g
Valittu annoskoko1000g1257kcal80.9g83.5g63.8g8.4g
Annoskoko puolitettuna500g629kcal40.5g41.8g31.9g4.2g
Arvot/100g100g126kcal8.1g8.4g6.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=109641