Perunamakkara, Vasken

Ainekset etiketistä; Peruna 50%, sianliha 20%, siankieli 20% (liha ja lihaan verrattavia aineksia 40%, Huom! lihan ja kielen suhde on arvaus), sipuli, suola 1,2% ja pippuri.

Annos 200g.

Paistetaan uunissa 225c, n.30min.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Jarppari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sianliha keskiarvo 240g523kcal43.8g0g39g0g
Kieli naudan 240g480kcal40g0g35.9g0g
Sipuli (kuorittu)60g16kcal0.8g2.9g0.1g1g
Suola, annos 3g14g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 12g34kcal1.3g4.6g0.4g3.2g
Peruna, vanha, kuorittu 599g456kcal11.3g92.8g1.2g6g
Vesi36g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2400g3018kcal194.4g200.6g153.2g20.4g
Valittu annoskoko1200g1509kcal97.2g100.3g76.6g10.2g
Annoskoko puolitettuna600g755kcal48.6g50.2g38.3g5.1g
Arvot/100g100g126kcal8.1g8.4g6.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=109641