Perunamakkara, Vasken

Ainekset etiketistä; Peruna 50%, sianliha 20%, siankieli 20% (liha ja lihaan verrattavia aineksia 40%, Huom! lihan ja kielen suhde on arvaus), sipuli, suola 1,2% ja pippuri.

Annos 200g.

Paistetaan uunissa 225c, n.30min.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Jarppari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sianliha keskiarvo 279g610kcal51.1g0g45.5g0g
Kieli naudan 279g560kcal46.6g0g41.9g0g
Sipuli (kuorittu)70g19kcal0.9g3.4g0.1g1.2g
Suola, annos 3g17g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 14g39kcal1.5g5.4g0.5g3.7g
Peruna, vanha, kuorittu 699g532kcal13.1g108.3g1.4g7g
Vesi42g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2800g3521kcal226.4g234.2g178.8g23.8g
Valittu annoskoko1400g1760kcal113.2g117.1g89.4g11.9g
Annoskoko puolitettuna700g880kcal56.6g58.6g44.7g6g
Arvot/100g100g126kcal8.1g8.4g6.4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=109641