Perunamakkara, Vasken

Ainekset etiketistä; Peruna 50%, sianliha 20%, siankieli 20% (liha ja lihaan verrattavia aineksia 40%, Huom! lihan ja kielen suhde on arvaus), sipuli, suola 1,2% ja pippuri.

Annos 200g.

Paistetaan uunissa 225c, n.30min.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Jarppari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sianliha keskiarvo 359g785kcal65.7g0g58.6g0g
Kieli naudan 359g720kcal60g0g53.9g0g
Sipuli (kuorittu)90g24kcal1.2g4.3g0.2g1.5g
Suola, annos 3g22g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 18g50kcal2g6.9g0.6g4.8g
Peruna, vanha, kuorittu 898g684kcal16.9g139.2g1.8g9g
Vesi54g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3600g4527kcal291.6g300.8g230.2g30.6g
Valittu annoskoko1800g2263kcal145.8g150.4g115.1g15.3g
Annoskoko puolitettuna900g1132kcal72.9g75.2g57.6g7.7g
Arvot/100g100g126kcal8.1g8.4g6.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=109641