Perunamakkara, Vasken

Ainekset etiketistä; Peruna 50%, sianliha 20%, siankieli 20% (liha ja lihaan verrattavia aineksia 40%, Huom! lihan ja kielen suhde on arvaus), sipuli, suola 1,2% ja pippuri.

Annos 200g.

Paistetaan uunissa 225c, n.30min.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Jarppari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sianliha keskiarvo 399g872kcal73g0g65.1g0g
Kieli naudan 399g800kcal66.6g0g59.9g0g
Sipuli (kuorittu)100g27kcal1.3g4.8g0.2g1.7g
Suola, annos 3g24g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 20g56kcal2.2g7.6g0.7g5.3g
Peruna, vanha, kuorittu 998g760kcal18.8g154.7g2g10g
Vesi60g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4000g5029kcal323.8g334.2g255.8g34g
Valittu annoskoko2000g2515kcal161.9g167.1g127.9g17g
Annoskoko puolitettuna1000g1257kcal81g83.6g64g8.5g
Arvot/100g100g126kcal8.1g8.4g6.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=109641