Perunamakkara, Vasken

Ainekset etiketistä; Peruna 50%, sianliha 20%, siankieli 20% (liha ja lihaan verrattavia aineksia 40%, Huom! lihan ja kielen suhde on arvaus), sipuli, suola 1,2% ja pippuri.

Annos 200g.

Paistetaan uunissa 225c, n.30min.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Jarppari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sianliha keskiarvo 80g175kcal14.6g0g13g0g
Kieli naudan 80g160kcal13.4g0g12g0g
Sipuli (kuorittu)20g5.4kcal0.3g1g0g0.3g
Suola, annos 3g4.8g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 4g11kcal0.4g1.5g0.1g1.1g
Peruna, vanha, kuorittu 200g152kcal3.8g31g0.4g2g
Vesi12g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana802g1008kcal65g67g51g6.8g
Valittu annoskoko401g504kcal32.5g33.5g25.5g3.4g
Annoskoko puolitettuna200g252kcal16.3g16.8g12.8g1.7g
Arvot/100g100g126kcal8.1g8.4g6.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=109641