Perunamakkara, Vasken

Ainekset etiketistä; Peruna 50%, sianliha 20%, siankieli 20% (liha ja lihaan verrattavia aineksia 40%, Huom! lihan ja kielen suhde on arvaus), sipuli, suola 1,2% ja pippuri.

Annos 200g.

Paistetaan uunissa 225c, n.30min.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Jarppari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sianliha keskiarvo 160g349kcal29.2g0g26g0g
Kieli naudan 160g320kcal26.7g0g24g0g
Sipuli (kuorittu)40g11kcal0.5g1.9g0.1g0.7g
Suola, annos 3g10g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 8g22kcal0.9g3.1g0.3g2.1g
Peruna, vanha, kuorittu 399g304kcal7.5g61.9g0.8g4g
Vesi24g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1600g2012kcal129.6g133.8g102.4g13.6g
Valittu annoskoko800g1006kcal64.8g66.9g51.2g6.8g
Annoskoko puolitettuna400g503kcal32.4g33.5g25.6g3.4g
Arvot/100g100g126kcal8.1g8.4g6.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=109641