Canneloni

Keitä pasta melekin kypsäksi.

Laita pasta ja muut ainekset juustoraastetta lukuunottamatta voideltuun uunivuokaan.

Mausta pippurilla, chilillä, basilikalla ja sitruunamehulla.

Ripottele pinnalle juustoraastetta ja paista 225 asteessa 45–50 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 247 grammaa

Guineapig
AineksetMääräEnergiaPHRK
Proteiinipasta, keitetty (Torino), annos 180g651g827kcal56g129.5g8.5g15g
Oliivi, vihreä paprikalla täytetty (Rainbow)30g54kcal0.5g1.1g5.1g0.8g
Paseerattu tomaatti rainbow501g175kcal5g34.5g2.5g0g
Viola 13% tuorejuusto, maustamaton100g160kcal8g4g13g0g
Oltermanni 9% (Valio)72g151kcal22.4g0g6.5g0g
Sipuli (kuorittu)18g4.9kcal0.2g0.9g0g0.3g
Juusto, Feta, Valio, laktoositon30g69kcal4.2g0.5g5.4g0g
Tomaatti, aurinkokuivattu, öljyssä 80g182kcal4.1g14g11.3g4.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2964g3247kcal200.8g369g104.6g41.4g
Valittu annoskoko1482g1624kcal100.4g184.5g52.3g20.7g
Annoskoko puolitettuna741g812kcal50.2g92.3g26.2g10.4g
Arvot/100g100g110kcal6.8g12.5g3.5g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=109872