Canneloni

Keitä pasta melekin kypsäksi.

Laita pasta ja muut ainekset juustoraastetta lukuunottamatta voideltuun uunivuokaan.

Mausta pippurilla, chilillä, basilikalla ja sitruunamehulla.

Ripottele pinnalle juustoraastetta ja paista 225 asteessa 45–50 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 247 grammaa

Guineapig
AineksetMääräEnergiaPHRK
Proteiinipasta, keitetty (Torino), annos 180g759g964kcal65.3g151.1g9.9g17.5g
Oliivi, vihreä paprikalla täytetty (Rainbow)35g63kcal0.6g1.2g6g0.9g
Paseerattu tomaatti rainbow584g204kcal5.8g40.3g2.9g0g
Viola 13% tuorejuusto, maustamaton117g187kcal9.3g4.7g15.2g0g
Oltermanni 9% (Valio)84g177kcal26.1g0g7.6g0g
Sipuli (kuorittu)21g5.7kcal0.3g1g0g0.4g
Juusto, Feta, Valio, laktoositon35g81kcal4.9g0.5g6.3g0g
Tomaatti, aurinkokuivattu, öljyssä 94g213kcal4.7g16.4g13.2g5.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3458g3788kcal234g430.4g122.2g48.4g
Valittu annoskoko1729g1894kcal117g215.2g61.1g24.2g
Annoskoko puolitettuna865g947kcal58.5g107.6g30.6g12.1g
Arvot/100g100g110kcal6.8g12.4g3.5g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=109872