Canneloni

Keitä pasta melekin kypsäksi.

Laita pasta ja muut ainekset juustoraastetta lukuunottamatta voideltuun uunivuokaan.

Mausta pippurilla, chilillä, basilikalla ja sitruunamehulla.

Ripottele pinnalle juustoraastetta ja paista 225 asteessa 45–50 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 247 grammaa

Guineapig
AineksetMääräEnergiaPHRK
Proteiinipasta, keitetty (Torino), annos 180g868g1102kcal74.6g172.7g11.3g20g
Oliivi, vihreä paprikalla täytetty (Rainbow)40g72kcal0.7g1.4g6.8g1g
Paseerattu tomaatti rainbow668g234kcal6.7g46.1g3.3g0g
Viola 13% tuorejuusto, maustamaton134g214kcal10.7g5.3g17.4g0g
Oltermanni 9% (Valio)96g202kcal29.8g0g8.7g0g
Sipuli (kuorittu)24g6.5kcal0.3g1.2g0g0.4g
Juusto, Feta, Valio, laktoositon40g92kcal5.6g0.6g7.2g0g
Tomaatti, aurinkokuivattu, öljyssä 107g243kcal5.4g18.7g15g6.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3952g4330kcal267.6g492g139.4g55.2g
Valittu annoskoko1976g2165kcal133.8g246g69.7g27.6g
Annoskoko puolitettuna988g1083kcal66.9g123g34.9g13.8g
Arvot/100g100g110kcal6.8g12.4g3.5g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=109872