Canneloni

Keitä pasta melekin kypsäksi.

Laita pasta ja muut ainekset juustoraastetta lukuunottamatta voideltuun uunivuokaan.

Mausta pippurilla, chilillä, basilikalla ja sitruunamehulla.

Ripottele pinnalle juustoraastetta ja paista 225 asteessa 45–50 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 247 grammaa

Guineapig
AineksetMääräEnergiaPHRK
Proteiinipasta, keitetty (Torino), annos 180g109g138kcal9.3g21.6g1.4g2.5g
Oliivi, vihreä paprikalla täytetty (Rainbow)5g9kcal0.1g0.2g0.9g0.1g
Paseerattu tomaatti rainbow83g29kcal0.8g5.8g0.4g0g
Viola 13% tuorejuusto, maustamaton17g27kcal1.3g0.7g2.2g0g
Oltermanni 9% (Valio)12g25kcal3.7g0g1.1g0g
Sipuli (kuorittu)3g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Juusto, Feta, Valio, laktoositon5g12kcal0.7g0.1g0.9g0g
Tomaatti, aurinkokuivattu, öljyssä 13g30kcal0.7g2.3g1.9g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana494g541kcal33.2g61.6g17.6g7g
Valittu annoskoko247g271kcal16.6g30.8g8.8g3.5g
Annoskoko puolitettuna124g135kcal8.3g15.4g4.4g1.8g
Arvot/100g100g110kcal6.7g12.5g3.6g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=109872