Canneloni

Keitä pasta melekin kypsäksi.

Laita pasta ja muut ainekset juustoraastetta lukuunottamatta voideltuun uunivuokaan.

Mausta pippurilla, chilillä, basilikalla ja sitruunamehulla.

Ripottele pinnalle juustoraastetta ja paista 225 asteessa 45–50 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 247 grammaa

Guineapig
AineksetMääräEnergiaPHRK
Proteiinipasta, keitetty (Torino), annos 180g1085g1378kcal93.3g215.9g14.1g25g
Oliivi, vihreä paprikalla täytetty (Rainbow)50g90kcal0.9g1.8g8.5g1.3g
Paseerattu tomaatti rainbow835g292kcal8.3g57.6g4.2g0g
Viola 13% tuorejuusto, maustamaton167g267kcal13.4g6.7g21.7g0g
Oltermanni 9% (Valio)120g252kcal37.3g0g10.8g0g
Sipuli (kuorittu)30g8.1kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Juusto, Feta, Valio, laktoositon50g115kcal7g0.8g9g0g
Tomaatti, aurinkokuivattu, öljyssä 134g304kcal6.8g23.4g18.8g7.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4940g5412kcal334.8g615.2g174.4g69g
Valittu annoskoko2470g2706kcal167.4g307.6g87.2g34.5g
Annoskoko puolitettuna1235g1353kcal83.7g153.8g43.6g17.3g
Arvot/100g100g110kcal6.8g12.5g3.5g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=109872