Canneloni

Keitä pasta melekin kypsäksi.

Laita pasta ja muut ainekset juustoraastetta lukuunottamatta voideltuun uunivuokaan.

Mausta pippurilla, chilillä, basilikalla ja sitruunamehulla.

Ripottele pinnalle juustoraastetta ja paista 225 asteessa 45–50 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 247 grammaa

Guineapig
AineksetMääräEnergiaPHRK
Proteiinipasta, keitetty (Torino), annos 180g1300g1651kcal111.8g258.7g16.9g29.9g
Oliivi, vihreä paprikalla täytetty (Rainbow)60g108kcal1.1g2.1g10.2g1.6g
Paseerattu tomaatti rainbow1000g350kcal10g69g5g0g
Viola 13% tuorejuusto, maustamaton200g320kcal16g8g26g0g
Oltermanni 9% (Valio)144g302kcal44.6g0g13g0g
Sipuli (kuorittu)36g10kcal0.5g1.7g0.1g0.6g
Juusto, Feta, Valio, laktoositon60g138kcal8.4g0.9g10.8g0g
Tomaatti, aurinkokuivattu, öljyssä 160g364kcal8.1g28g22.5g9.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5920g6486kcal401g736.8g209g82.8g
Valittu annoskoko2960g3243kcal200.5g368.4g104.5g41.4g
Annoskoko puolitettuna1480g1622kcal100.3g184.2g52.3g20.7g
Arvot/100g100g110kcal6.8g12.4g3.5g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=109872