Canneloni

Keitä pasta melekin kypsäksi.

Laita pasta ja muut ainekset juustoraastetta lukuunottamatta voideltuun uunivuokaan.

Mausta pippurilla, chilillä, basilikalla ja sitruunamehulla.

Ripottele pinnalle juustoraastetta ja paista 225 asteessa 45–50 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 247 grammaa

Guineapig
AineksetMääräEnergiaPHRK
Proteiinipasta, keitetty (Torino), annos 180g434g551kcal37.3g86.3g5.6g10g
Oliivi, vihreä paprikalla täytetty (Rainbow)20g36kcal0.4g0.7g3.4g0.5g
Paseerattu tomaatti rainbow334g117kcal3.3g23g1.7g0g
Viola 13% tuorejuusto, maustamaton67g107kcal5.3g2.7g8.7g0g
Oltermanni 9% (Valio)48g101kcal14.9g0g4.3g0g
Sipuli (kuorittu)12g3.2kcal0.2g0.6g0g0.2g
Juusto, Feta, Valio, laktoositon20g46kcal2.8g0.3g3.6g0g
Tomaatti, aurinkokuivattu, öljyssä 53g121kcal2.7g9.4g7.5g3.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1976g2165kcal133.8g246g69.6g27.6g
Valittu annoskoko988g1082kcal66.9g123g34.8g13.8g
Annoskoko puolitettuna494g541kcal33.5g61.5g17.4g6.9g
Arvot/100g100g110kcal6.8g12.4g3.5g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=109872