Rusettikanaa

200 g rusettimakaroneja
400 g kanaa suikaleina
1 sipuli
1 paprika
0,5 kesäkurpitsaa
2 tl curryä
2 rkl vehnäjauhoja
3 dl vettä
1 kanaliemikuutio
100 g sulatejuustoa

Keitä makaronit ohjeen mukaan.

Suikaloi muut aineet kattilaan (paitsi juusto) ja hauduta 15 min.

Yhdistä makaronit ja muut ainekset, lisää sulatejuusto.

Kun juusto on sulanut ruoka on valmista.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 231 grammaa

Sirkkis9
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pasta, fusilli tricolore, Rainbow (75g)250g864kcal30g177.3g4g20.5g
Kananpojan Rintaleike, Kariniemen500g599kcal89.9g6g30g1g
Sipuli (kuorittu)69g19kcal0.9g3.3g0.1g1.2g
Paprika punainen 100g29kcal0.9g4.5g0.4g1.9g
Kesäkurpitsa zucchini 75g14kcal0.4g1.9g0.3g0.5g
Vehnäjauho puolikarkea 25g86kcal2.5g17.5g0.3g0.9g
Sulatejuusto, 9 %, Olympia125g187kcal21.2g0g11.2g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)13g33kcal1.6g1.5g2.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2310g3660kcal294.8g424g97g52g
Valittu annoskoko1155g1830kcal147.4g212g48.5g26g
Annoskoko puolitettuna578g915kcal73.7g106g24.3g13g
Arvot/100g100g158kcal12.8g18.4g4.2g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=109927