Rusettikanaa

200 g rusettimakaroneja
400 g kanaa suikaleina
1 sipuli
1 paprika
0,5 kesäkurpitsaa
2 tl curryä
2 rkl vehnäjauhoja
3 dl vettä
1 kanaliemikuutio
100 g sulatejuustoa

Keitä makaronit ohjeen mukaan.

Suikaloi muut aineet kattilaan (paitsi juusto) ja hauduta 15 min.

Yhdistä makaronit ja muut ainekset, lisää sulatejuusto.

Kun juusto on sulanut ruoka on valmista.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 231 grammaa

Sirkkis9
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pasta, fusilli tricolore, Rainbow (75g)300g1037kcal36g212.8g4.8g24.6g
Kananpojan Rintaleike, Kariniemen599g719kcal107.9g7.2g36g1.2g
Sipuli (kuorittu)82g22kcal1.1g4g0.2g1.4g
Paprika punainen 120g35kcal1.1g5.4g0.5g2.3g
Kesäkurpitsa zucchini 90g16kcal0.5g2.2g0.4g0.6g
Vehnäjauho puolikarkea 30g103kcal3.1g21g0.4g1g
Sulatejuusto, 9 %, Olympia150g225kcal25.5g0g13.5g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)15g39kcal1.9g1.8g2.7g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2772g4393kcal354.2g508.8g117g62.4g
Valittu annoskoko1386g2196kcal177.1g254.4g58.5g31.2g
Annoskoko puolitettuna693g1098kcal88.6g127.2g29.3g15.6g
Arvot/100g100g159kcal12.8g18.4g4.2g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=109927