Rusettikanaa

200 g rusettimakaroneja
400 g kanaa suikaleina
1 sipuli
1 paprika
0,5 kesäkurpitsaa
2 tl curryä
2 rkl vehnäjauhoja
3 dl vettä
1 kanaliemikuutio
100 g sulatejuustoa

Keitä makaronit ohjeen mukaan.

Suikaloi muut aineet kattilaan (paitsi juusto) ja hauduta 15 min.

Yhdistä makaronit ja muut ainekset, lisää sulatejuusto.

Kun juusto on sulanut ruoka on valmista.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 231 grammaa

Sirkkis9
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pasta, fusilli tricolore, Rainbow (75g)350g1210kcal42g248.2g5.6g28.7g
Kananpojan Rintaleike, Kariniemen699g839kcal125.9g8.4g42g1.4g
Sipuli (kuorittu)96g26kcal1.2g4.6g0.2g1.6g
Paprika punainen 140g41kcal1.3g6.3g0.6g2.7g
Kesäkurpitsa zucchini 105g19kcal0.6g2.6g0.4g0.7g
Vehnäjauho puolikarkea 35g120kcal3.6g24.5g0.4g1.2g
Sulatejuusto, 9 %, Olympia175g262kcal29.7g0g15.7g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)18g46kcal2.3g2.1g3.1g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3234g5125kcal413.2g593.4g136g72.8g
Valittu annoskoko1617g2562kcal206.6g296.7g68g36.4g
Annoskoko puolitettuna809g1281kcal103.3g148.4g34g18.2g
Arvot/100g100g159kcal12.8g18.3g4.2g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=109927