Rusettikanaa

200 g rusettimakaroneja
400 g kanaa suikaleina
1 sipuli
1 paprika
0,5 kesäkurpitsaa
2 tl curryä
2 rkl vehnäjauhoja
3 dl vettä
1 kanaliemikuutio
100 g sulatejuustoa

Keitä makaronit ohjeen mukaan.

Suikaloi muut aineet kattilaan (paitsi juusto) ja hauduta 15 min.

Yhdistä makaronit ja muut ainekset, lisää sulatejuusto.

Kun juusto on sulanut ruoka on valmista.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 231 grammaa

Sirkkis9
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pasta, fusilli tricolore, Rainbow (75g)400g1383kcal47.9g283.7g6.4g32.8g
Kananpojan Rintaleike, Kariniemen799g959kcal143.8g9.6g47.9g1.6g
Sipuli (kuorittu)110g30kcal1.4g5.3g0.2g1.9g
Paprika punainen 160g47kcal1.5g7.2g0.6g3g
Kesäkurpitsa zucchini 120g22kcal0.7g3g0.5g0.8g
Vehnäjauho puolikarkea 40g137kcal4.1g28g0.5g1.4g
Sulatejuusto, 9 %, Olympia200g300kcal34g0g18g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)20g52kcal2.6g2.4g3.6g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3696g5857kcal472g678.4g155.4g83.2g
Valittu annoskoko1848g2928kcal236g339.2g77.7g41.6g
Annoskoko puolitettuna924g1464kcal118g169.6g38.9g20.8g
Arvot/100g100g158kcal12.8g18.4g4.2g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=109927