Rusettikanaa

200 g rusettimakaroneja
400 g kanaa suikaleina
1 sipuli
1 paprika
0,5 kesäkurpitsaa
2 tl curryä
2 rkl vehnäjauhoja
3 dl vettä
1 kanaliemikuutio
100 g sulatejuustoa

Keitä makaronit ohjeen mukaan.

Suikaloi muut aineet kattilaan (paitsi juusto) ja hauduta 15 min.

Yhdistä makaronit ja muut ainekset, lisää sulatejuusto.

Kun juusto on sulanut ruoka on valmista.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 231 grammaa

Sirkkis9
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pasta, fusilli tricolore, Rainbow (75g)500g1728kcal59.9g354.6g8g41g
Kananpojan Rintaleike, Kariniemen999g1199kcal179.8g12g59.9g2g
Sipuli (kuorittu)137g37kcal1.8g6.6g0.3g2.3g
Paprika punainen 200g59kcal1.9g9g0.8g3.8g
Kesäkurpitsa zucchini 150g27kcal0.8g3.7g0.6g1g
Vehnäjauho puolikarkea 50g171kcal5.1g35g0.6g1.7g
Sulatejuusto, 9 %, Olympia250g375kcal42.5g0g22.5g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)25g65kcal3.2g3g4.5g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4620g7321kcal590g847.8g194.4g103.8g
Valittu annoskoko2310g3660kcal295g423.9g97.2g51.9g
Annoskoko puolitettuna1155g1830kcal147.5g212g48.6g26g
Arvot/100g100g159kcal12.8g18.4g4.2g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=109927