Rusettikanaa

200 g rusettimakaroneja
400 g kanaa suikaleina
1 sipuli
1 paprika
0,5 kesäkurpitsaa
2 tl curryä
2 rkl vehnäjauhoja
3 dl vettä
1 kanaliemikuutio
100 g sulatejuustoa

Keitä makaronit ohjeen mukaan.

Suikaloi muut aineet kattilaan (paitsi juusto) ja hauduta 15 min.

Yhdistä makaronit ja muut ainekset, lisää sulatejuusto.

Kun juusto on sulanut ruoka on valmista.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 231 grammaa

Sirkkis9
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pasta, fusilli tricolore, Rainbow (75g)100g346kcal12g70.9g1.6g8.2g
Kananpojan Rintaleike, Kariniemen200g240kcal36g2.4g12g0.4g
Sipuli (kuorittu)28g7.4kcal0.4g1.3g0.1g0.5g
Paprika punainen 40g12kcal0.4g1.8g0.2g0.8g
Kesäkurpitsa zucchini 30g5.4kcal0.2g0.7g0.1g0.2g
Vehnäjauho puolikarkea 10g34kcal1g7g0.1g0.3g
Sulatejuusto, 9 %, Olympia50g75kcal8.5g0g4.5g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)5g13kcal0.6g0.6g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana924g1464kcal118.2g169.4g39g20.8g
Valittu annoskoko462g732kcal59.1g84.7g19.5g10.4g
Annoskoko puolitettuna231g366kcal29.6g42.4g9.8g5.2g
Arvot/100g100g158kcal12.8g18.3g4.2g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=109927