Rusettikanaa

200 g rusettimakaroneja
400 g kanaa suikaleina
1 sipuli
1 paprika
0,5 kesäkurpitsaa
2 tl curryä
2 rkl vehnäjauhoja
3 dl vettä
1 kanaliemikuutio
100 g sulatejuustoa

Keitä makaronit ohjeen mukaan.

Suikaloi muut aineet kattilaan (paitsi juusto) ja hauduta 15 min.

Yhdistä makaronit ja muut ainekset, lisää sulatejuusto.

Kun juusto on sulanut ruoka on valmista.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 231 grammaa

Sirkkis9
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pasta, fusilli tricolore, Rainbow (75g)150g518kcal18g106.4g2.4g12.3g
Kananpojan Rintaleike, Kariniemen300g360kcal53.9g3.6g18g0.6g
Sipuli (kuorittu)41g11kcal0.5g2g0.1g0.7g
Paprika punainen 60g18kcal0.6g2.7g0.2g1.1g
Kesäkurpitsa zucchini 45g8.1kcal0.3g1.1g0.2g0.3g
Vehnäjauho puolikarkea 15g51kcal1.5g10.5g0.2g0.5g
Sulatejuusto, 9 %, Olympia75g112kcal12.7g0g6.7g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)7.5g20kcal1g0.9g1.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1386g2196kcal177g254.4g58.2g31g
Valittu annoskoko693g1098kcal88.5g127.2g29.1g15.5g
Annoskoko puolitettuna347g549kcal44.3g63.6g14.6g7.8g
Arvot/100g100g158kcal12.8g18.4g4.2g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=109927