Broileri-nuudeliwokki

Aloita suikaloimalla kasvikset ja kanafileet.

Ruskista liha kahdessa erässä, yhdistä lihat ja mausta currytahnalla ja suolalla.

Kuullota kasvikset aloittamalla sipulilla ja porkkanoilla, lisää hetken päästä paprikat ja kesäkurpitsat.

Kuullota n. 5 min lisää paseerattu tomaatti, mausta kanafondilla.

Laita nuudelit n. 5 minuutiksi keitettyyn veteen johon sekoitettu tilkkakanafondia.

Valuta nuudelit hyvin, voit paistaa niitä hetken pannulla tai lisätä suoraan kasvisten/kanan joukkoon.

Sekoita.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 282 grammaa

Taiska
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kananpojan rintafilee maustamaton (Hk), annos 196g392g431kcal90.2g0g7.1g0g
Kesäkurpitsa, tuore250g43kcal1.5g6.3g1g1.8g
Paprika punainen 154g45kcal1.5g6.9g0.6g2.9g
Porkkana, keskikokoinen 65g146g41kcal0.9g8.7g0.3g3.7g
Sipuli (kuorittu)96g26kcal1.2g4.6g0.2g1.6g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g167g42kcal2.2g7g0.3g0g
Pirkka Aasia vehnänuudeli167g584kcal18.4g123.5g2g0g
Currytahna punainen (Pirkka)4.2g11kcal0.1g0.4g1g0g
Kanafondi, Touch of Taste 1 rkl8.3g6.3kcal0.3g0.7g0.3g0g
Rypsiöljy, kultasula (Raisio), annos 5g25g225kcal0g0g25g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2820g2908kcal232.6g316.2g75.6g20g
Valittu annoskoko1410g1454kcal116.3g158.1g37.8g10g
Annoskoko puolitettuna705g727kcal58.2g79.1g18.9g5g
Arvot/100g100g103kcal8.2g11.2g2.7g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=110832