Broileri-nuudeliwokki

Aloita suikaloimalla kasvikset ja kanafileet.

Ruskista liha kahdessa erässä, yhdistä lihat ja mausta currytahnalla ja suolalla.

Kuullota kasvikset aloittamalla sipulilla ja porkkanoilla, lisää hetken päästä paprikat ja kesäkurpitsat.

Kuullota n. 5 min lisää paseerattu tomaatti, mausta kanafondilla.

Laita nuudelit n. 5 minuutiksi keitettyyn veteen johon sekoitettu tilkkakanafondia.

Valuta nuudelit hyvin, voit paistaa niitä hetken pannulla tai lisätä suoraan kasvisten/kanan joukkoon.

Sekoita.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 282 grammaa

Taiska
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kananpojan rintafilee maustamaton (Hk), annos 196g549g604kcal126.3g0g9.9g0g
Kesäkurpitsa, tuore350g60kcal2.1g8.8g1.4g2.5g
Paprika punainen 216g63kcal2g9.7g0.9g4.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g204g57kcal1.2g12.2g0.4g5.1g
Sipuli (kuorittu)134g36kcal1.7g6.4g0.3g2.3g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g234g58kcal3g9.8g0.5g0g
Pirkka Aasia vehnänuudeli234g818kcal25.7g172.9g2.8g0g
Currytahna punainen (Pirkka)5.8g15kcal0.1g0.5g1.4g0g
Kanafondi, Touch of Taste 1 rkl12g8.8kcal0.5g0.9g0.4g0g
Rypsiöljy, kultasula (Raisio), annos 5g35g315kcal0g0g35g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3948g4071kcal325.2g442.4g106g28g
Valittu annoskoko1974g2036kcal162.6g221.2g53g14g
Annoskoko puolitettuna987g1018kcal81.3g110.6g26.5g7g
Arvot/100g100g103kcal8.2g11.2g2.7g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=110832