Broileri-nuudeliwokki

Aloita suikaloimalla kasvikset ja kanafileet.

Ruskista liha kahdessa erässä, yhdistä lihat ja mausta currytahnalla ja suolalla.

Kuullota kasvikset aloittamalla sipulilla ja porkkanoilla, lisää hetken päästä paprikat ja kesäkurpitsat.

Kuullota n. 5 min lisää paseerattu tomaatti, mausta kanafondilla.

Laita nuudelit n. 5 minuutiksi keitettyyn veteen johon sekoitettu tilkkakanafondia.

Valuta nuudelit hyvin, voit paistaa niitä hetken pannulla tai lisätä suoraan kasvisten/kanan joukkoon.

Sekoita.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 282 grammaa

Taiska
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kananpojan rintafilee maustamaton (Hk), annos 196g78g86kcal18g0g1.4g0g
Kesäkurpitsa, tuore50g8.5kcal0.3g1.3g0.2g0.4g
Paprika punainen 31g9kcal0.3g1.4g0.1g0.6g
Porkkana, keskikokoinen 65g29g8.2kcal0.2g1.7g0.1g0.7g
Sipuli (kuorittu)19g5.2kcal0.2g0.9g0g0.3g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g33g8.3kcal0.4g1.4g0.1g0g
Pirkka Aasia vehnänuudeli33g117kcal3.7g24.7g0.4g0g
Currytahna punainen (Pirkka)0.8g2.2kcal0g0.1g0.2g0g
Kanafondi, Touch of Taste 1 rkl1.7g1.3kcal0.1g0.1g0.1g0g
Rypsiöljy, kultasula (Raisio), annos 5g5g45kcal0g0g5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana564g582kcal46.4g63.2g15.2g4g
Valittu annoskoko282g291kcal23.2g31.6g7.6g2g
Annoskoko puolitettuna141g146kcal11.6g15.8g3.8g1g
Arvot/100g100g103kcal8.2g11.2g2.7g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=110832