Broileri-nuudeliwokki

Aloita suikaloimalla kasvikset ja kanafileet.

Ruskista liha kahdessa erässä, yhdistä lihat ja mausta currytahnalla ja suolalla.

Kuullota kasvikset aloittamalla sipulilla ja porkkanoilla, lisää hetken päästä paprikat ja kesäkurpitsat.

Kuullota n. 5 min lisää paseerattu tomaatti, mausta kanafondilla.

Laita nuudelit n. 5 minuutiksi keitettyyn veteen johon sekoitettu tilkkakanafondia.

Valuta nuudelit hyvin, voit paistaa niitä hetken pannulla tai lisätä suoraan kasvisten/kanan joukkoon.

Sekoita.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 282 grammaa

Taiska
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kananpojan rintafilee maustamaton (Hk), annos 196g784g863kcal180.4g0g14.1g0g
Kesäkurpitsa, tuore501g85kcal3g12.5g2g3.5g
Paprika punainen 309g90kcal2.9g13.9g1.2g5.9g
Porkkana, keskikokoinen 65g292g82kcal1.8g17.4g0.6g7.3g
Sipuli (kuorittu)192g52kcal2.5g9.2g0.4g3.3g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g334g83kcal4.3g14g0.7g0g
Pirkka Aasia vehnänuudeli334g1168kcal36.7g247g4g0g
Currytahna punainen (Pirkka)8.3g22kcal0.2g0.8g2g0g
Kanafondi, Touch of Taste 1 rkl17g13kcal0.7g1.3g0.5g0g
Rypsiöljy, kultasula (Raisio), annos 5g50g451kcal0g0g50.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5640g5816kcal465g632.2g151.2g40g
Valittu annoskoko2820g2908kcal232.5g316.1g75.6g20g
Annoskoko puolitettuna1410g1454kcal116.3g158.1g37.8g10g
Arvot/100g100g103kcal8.2g11.2g2.7g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=110832