Broileri-nuudeliwokki

Aloita suikaloimalla kasvikset ja kanafileet.

Ruskista liha kahdessa erässä, yhdistä lihat ja mausta currytahnalla ja suolalla.

Kuullota kasvikset aloittamalla sipulilla ja porkkanoilla, lisää hetken päästä paprikat ja kesäkurpitsat.

Kuullota n. 5 min lisää paseerattu tomaatti, mausta kanafondilla.

Laita nuudelit n. 5 minuutiksi keitettyyn veteen johon sekoitettu tilkkakanafondia.

Valuta nuudelit hyvin, voit paistaa niitä hetken pannulla tai lisätä suoraan kasvisten/kanan joukkoon.

Sekoita.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 282 grammaa

Taiska
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kananpojan rintafilee maustamaton (Hk), annos 196g157g173kcal36.1g0g2.8g0g
Kesäkurpitsa, tuore100g17kcal0.6g2.5g0.4g0.7g
Paprika punainen 62g18kcal0.6g2.8g0.2g1.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g58g16kcal0.4g3.5g0.1g1.5g
Sipuli (kuorittu)38g10kcal0.5g1.8g0.1g0.7g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g67g17kcal0.9g2.8g0.1g0g
Pirkka Aasia vehnänuudeli67g234kcal7.3g49.4g0.8g0g
Currytahna punainen (Pirkka)1.7g4.3kcal0g0.2g0.4g0g
Kanafondi, Touch of Taste 1 rkl3.3g2.5kcal0.1g0.3g0.1g0g
Rypsiöljy, kultasula (Raisio), annos 5g10g90kcal0g0g10g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1128g1163kcal93g126.6g30g8.2g
Valittu annoskoko564g582kcal46.5g63.3g15g4.1g
Annoskoko puolitettuna282g291kcal23.3g31.7g7.5g2.1g
Arvot/100g100g103kcal8.2g11.2g2.7g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=110832