Broileri-nuudeliwokki

Aloita suikaloimalla kasvikset ja kanafileet.

Ruskista liha kahdessa erässä, yhdistä lihat ja mausta currytahnalla ja suolalla.

Kuullota kasvikset aloittamalla sipulilla ja porkkanoilla, lisää hetken päästä paprikat ja kesäkurpitsat.

Kuullota n. 5 min lisää paseerattu tomaatti, mausta kanafondilla.

Laita nuudelit n. 5 minuutiksi keitettyyn veteen johon sekoitettu tilkkakanafondia.

Valuta nuudelit hyvin, voit paistaa niitä hetken pannulla tai lisätä suoraan kasvisten/kanan joukkoon.

Sekoita.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 282 grammaa

Taiska
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kananpojan rintafilee maustamaton (Hk), annos 196g235g259kcal54g0g4.2g0g
Kesäkurpitsa, tuore150g26kcal0.9g3.8g0.6g1.1g
Paprika punainen 93g27kcal0.9g4.2g0.4g1.8g
Porkkana, keskikokoinen 65g88g25kcal0.5g5.2g0.2g2.2g
Sipuli (kuorittu)58g16kcal0.7g2.8g0.1g1g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g100g25kcal1.3g4.2g0.2g0g
Pirkka Aasia vehnänuudeli100g350kcal11g74g1.2g0g
Currytahna punainen (Pirkka)2.5g6.5kcal0.1g0.2g0.6g0g
Kanafondi, Touch of Taste 1 rkl5g3.8kcal0.2g0.4g0.2g0g
Rypsiöljy, kultasula (Raisio), annos 5g15g135kcal0g0g15g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1690g1743kcal139.2g189.6g45.4g12.2g
Valittu annoskoko845g871kcal69.6g94.8g22.7g6.1g
Annoskoko puolitettuna423g436kcal34.8g47.4g11.4g3.1g
Arvot/100g100g103kcal8.2g11.2g2.7g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=110832