Broilerigratiini

Kuumenna paistinpannulla puolet öljystä.

Lisää curry ja garam masala ja anna niiden paahtua hetki, älä kuitenkaan anna mausteiden palaa.

Lisää broilerisuikaleet ja paista ne lähes kypsiksi.

Lisää suolaa ja pippuria maun mukaan.

Voitele uunivuoka öljyllä.

Laita vuokaan kaalit ja broilerisuikaleet.

Sekoita Creme bonjour cuisine ja kerma keskenään ja kaada seos vuokaan.

Voit lisätä vielä tähän suolaa ja pippuria jos haluat.

Paista 200 asteessa puolisen tuntia.

Lisää sen jälkeen juustoraaste ja paista vielä vartin verran kunnes juustoraaste on sulanut.

Mausteena on käytetty: cyrrya, garam masalaa, suolaa ja mustapippuria.

En löytänyt niitä tuotehausta!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 494 grammaa

Sirpa1958
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 625g150kcal11.3g13.7g1.9g14.4g
Parsakaali, keitetty, suolaa 625g217kcal28.6g12.1g1.9g15.5g
Broilerisuikale, keskiarvo 500g608kcal106.2g0g20g0g
Creme bonjour cuisine sipulisek. 13%250g325kcal7.5g5g32.5g0.2g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 250g825kcal5g7.5g87.5g0g
Oliiviöljy 34g298kcal0g0g33.7g0g
Emmental punaleima raaste Ingman 100g187g731kcal54.3g1.1g54.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4940g6309kcal425.8g78.8g463.6g60.2g
Valittu annoskoko2470g3154kcal212.9g39.4g231.8g30.1g
Annoskoko puolitettuna1235g1577kcal106.5g19.7g115.9g15.1g
Arvot/100g100g128kcal8.6g1.6g9.4g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=111191