Broilerigratiini

Kuumenna paistinpannulla puolet öljystä.

Lisää curry ja garam masala ja anna niiden paahtua hetki, älä kuitenkaan anna mausteiden palaa.

Lisää broilerisuikaleet ja paista ne lähes kypsiksi.

Lisää suolaa ja pippuria maun mukaan.

Voitele uunivuoka öljyllä.

Laita vuokaan kaalit ja broilerisuikaleet.

Sekoita Creme bonjour cuisine ja kerma keskenään ja kaada seos vuokaan.

Voit lisätä vielä tähän suolaa ja pippuria jos haluat.

Paista 200 asteessa puolisen tuntia.

Lisää sen jälkeen juustoraaste ja paista vielä vartin verran kunnes juustoraaste on sulanut.

Mausteena on käytetty: cyrrya, garam masalaa, suolaa ja mustapippuria.

En löytänyt niitä tuotehausta!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 494 grammaa

Sirpa1958
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 875g210kcal15.8g19.2g2.6g20.1g
Parsakaali, keitetty, suolaa 875g304kcal40.1g16.9g2.6g21.7g
Broilerisuikale, keskiarvo 700g852kcal148.7g0g28g0g
Creme bonjour cuisine sipulisek. 13%350g455kcal10.5g7g45.5g0.3g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 350g1155kcal7g10.5g122.4g0g
Oliiviöljy 47g418kcal0g0g47.2g0g
Emmental punaleima raaste Ingman 100g262g1023kcal76.1g1.6g76.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6916g8832kcal596.4g110.4g648.8g84.2g
Valittu annoskoko3458g4416kcal298.2g55.2g324.4g42.1g
Annoskoko puolitettuna1729g2208kcal149.1g27.6g162.2g21.1g
Arvot/100g100g128kcal8.6g1.6g9.4g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=111191