Broilerigratiini

Kuumenna paistinpannulla puolet öljystä.

Lisää curry ja garam masala ja anna niiden paahtua hetki, älä kuitenkaan anna mausteiden palaa.

Lisää broilerisuikaleet ja paista ne lähes kypsiksi.

Lisää suolaa ja pippuria maun mukaan.

Voitele uunivuoka öljyllä.

Laita vuokaan kaalit ja broilerisuikaleet.

Sekoita Creme bonjour cuisine ja kerma keskenään ja kaada seos vuokaan.

Voit lisätä vielä tähän suolaa ja pippuria jos haluat.

Paista 200 asteessa puolisen tuntia.

Lisää sen jälkeen juustoraaste ja paista vielä vartin verran kunnes juustoraaste on sulanut.

Mausteena on käytetty: cyrrya, garam masalaa, suolaa ja mustapippuria.

En löytänyt niitä tuotehausta!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 494 grammaa

Sirpa1958
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 1000g241kcal18.1g22g3g23g
Parsakaali, keitetty, suolaa 1000g347kcal45.8g19.3g3g24.8g
Broilerisuikale, keskiarvo 800g974kcal170g0g32g0g
Creme bonjour cuisine sipulisek. 13%400g520kcal12g8g52g0.4g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 400g1321kcal8g12g140g0g
Oliiviöljy 54g478kcal0g0g54g0g
Emmental punaleima raaste Ingman 100g300g1170kcal87g1.8g87g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7908g10099kcal681.8g126.2g742g96.4g
Valittu annoskoko3954g5050kcal340.9g63.1g371g48.2g
Annoskoko puolitettuna1977g2525kcal170.5g31.6g185.5g24.1g
Arvot/100g100g128kcal8.6g1.6g9.4g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=111191