Broilerigratiini

Kuumenna paistinpannulla puolet öljystä.

Lisää curry ja garam masala ja anna niiden paahtua hetki, älä kuitenkaan anna mausteiden palaa.

Lisää broilerisuikaleet ja paista ne lähes kypsiksi.

Lisää suolaa ja pippuria maun mukaan.

Voitele uunivuoka öljyllä.

Laita vuokaan kaalit ja broilerisuikaleet.

Sekoita Creme bonjour cuisine ja kerma keskenään ja kaada seos vuokaan.

Voit lisätä vielä tähän suolaa ja pippuria jos haluat.

Paista 200 asteessa puolisen tuntia.

Lisää sen jälkeen juustoraaste ja paista vielä vartin verran kunnes juustoraaste on sulanut.

Mausteena on käytetty: cyrrya, garam masalaa, suolaa ja mustapippuria.

En löytänyt niitä tuotehausta!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 494 grammaa

Sirpa1958
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 125g30kcal2.3g2.7g0.4g2.9g
Parsakaali, keitetty, suolaa 125g43kcal5.7g2.4g0.4g3.1g
Broilerisuikale, keskiarvo 100g122kcal21.2g0g4g0g
Creme bonjour cuisine sipulisek. 13%50g65kcal1.5g1g6.5g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 50g165kcal1g1.5g17.5g0g
Oliiviöljy 6.7g60kcal0g0g6.7g0g
Emmental punaleima raaste Ingman 100g38g146kcal10.9g0.2g10.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana988g1262kcal85.2g15.6g92.8g12g
Valittu annoskoko494g631kcal42.6g7.8g46.4g6g
Annoskoko puolitettuna247g316kcal21.3g3.9g23.2g3g
Arvot/100g100g128kcal8.6g1.6g9.4g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=111191