Broilerigratiini

Kuumenna paistinpannulla puolet öljystä.

Lisää curry ja garam masala ja anna niiden paahtua hetki, älä kuitenkaan anna mausteiden palaa.

Lisää broilerisuikaleet ja paista ne lähes kypsiksi.

Lisää suolaa ja pippuria maun mukaan.

Voitele uunivuoka öljyllä.

Laita vuokaan kaalit ja broilerisuikaleet.

Sekoita Creme bonjour cuisine ja kerma keskenään ja kaada seos vuokaan.

Voit lisätä vielä tähän suolaa ja pippuria jos haluat.

Paista 200 asteessa puolisen tuntia.

Lisää sen jälkeen juustoraaste ja paista vielä vartin verran kunnes juustoraaste on sulanut.

Mausteena on käytetty: cyrrya, garam masalaa, suolaa ja mustapippuria.

En löytänyt niitä tuotehausta!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 494 grammaa

Sirpa1958
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 1249g301kcal22.6g27.5g3.7g28.7g
Parsakaali, keitetty, suolaa 1249g434kcal57.2g24.1g3.7g31g
Broilerisuikale, keskiarvo 1000g1217kcal212.4g0g40g0g
Creme bonjour cuisine sipulisek. 13%500g650kcal15g10g65g0.5g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 500g1650kcal10g15g174.9g0g
Oliiviöljy 68g597kcal0g0g67.5g0g
Emmental punaleima raaste Ingman 100g375g1462kcal108.7g2.2g108.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9880g12618kcal851.8g157.6g927g120.4g
Valittu annoskoko4940g6309kcal425.9g78.8g463.5g60.2g
Annoskoko puolitettuna2470g3155kcal213g39.4g231.8g30.1g
Arvot/100g100g128kcal8.6g1.6g9.4g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=111191