Broilerigratiini

Kuumenna paistinpannulla puolet öljystä.

Lisää curry ja garam masala ja anna niiden paahtua hetki, älä kuitenkaan anna mausteiden palaa.

Lisää broilerisuikaleet ja paista ne lähes kypsiksi.

Lisää suolaa ja pippuria maun mukaan.

Voitele uunivuoka öljyllä.

Laita vuokaan kaalit ja broilerisuikaleet.

Sekoita Creme bonjour cuisine ja kerma keskenään ja kaada seos vuokaan.

Voit lisätä vielä tähän suolaa ja pippuria jos haluat.

Paista 200 asteessa puolisen tuntia.

Lisää sen jälkeen juustoraaste ja paista vielä vartin verran kunnes juustoraaste on sulanut.

Mausteena on käytetty: cyrrya, garam masalaa, suolaa ja mustapippuria.

En löytänyt niitä tuotehausta!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 494 grammaa

Sirpa1958
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 250g60kcal4.5g5.5g0.7g5.7g
Parsakaali, keitetty, suolaa 250g87kcal11.4g4.8g0.7g6.2g
Broilerisuikale, keskiarvo 200g243kcal42.5g0g8g0g
Creme bonjour cuisine sipulisek. 13%100g130kcal3g2g13g0.1g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 100g330kcal2g3g35g0g
Oliiviöljy 14g119kcal0g0g13.5g0g
Emmental punaleima raaste Ingman 100g75g292kcal21.7g0.4g21.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1976g2524kcal170.2g31.4g185.2g24g
Valittu annoskoko988g1262kcal85.1g15.7g92.6g12g
Annoskoko puolitettuna494g631kcal42.6g7.9g46.3g6g
Arvot/100g100g128kcal8.6g1.6g9.4g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=111191