IS Lindströminpihvit

Lindströmin pihvit:
400 g naudan jauhelihaa
1 dl vedessä turvotettuja korppujauhoja
1 sipuli
1 dl maustekurkkukuutioita
1 dl etikkapunajuurikuutioita
1 rkl kapriksia
1 kanamuna
suolaa
mustapippuria
tilkka öljyä

Kuullota hienonnettu sipuli pannulla pehmeäksi.

Sekoita muut ainekset tasaiseksi taikinaksi.

Sekoita joukkoon jäähtynyt sipuli.

Muotoile taikinasta kostutetuilla käsillä pihvejä ja paista niitä 200 asteisessa uunissa noin 15 minuuttia.

Korppujauhojen tilalle esim sinihometuorejuusto.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 73 grammaa

Ilana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 40g12kcal0.5g1.9g0.1g0.7g
Maustekurkku sokerisuolattu 20g4kcal0.1g0.6g0g0.4g
Etikkapunajuuri 20g7.1kcal0.2g1.3g0g0.4g
Kapris etikkaliemessä, Figaro4g1.2kcal0.1g0.2g0g0.1g
Kananmuna kuoreton 22g31kcal2.8g0.1g2.3g0g
Jauheliha, naudanpaisti, rasvaa 5 % 160g206kcal33.2g0g8g0g
Korppujauho 20g73kcal2.1g15g0.2g1.1g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl6g54kcal0g0g6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana584g777kcal78g38.2g33.2g5.4g
Valittu annoskoko292g389kcal39g19.1g16.6g2.7g
Annoskoko puolitettuna146g194kcal19.5g9.6g8.3g1.4g
Arvot/100g100g133kcal13.4g6.5g5.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=111399