IS Lindströminpihvit

Lindströmin pihvit:
400 g naudan jauhelihaa
1 dl vedessä turvotettuja korppujauhoja
1 sipuli
1 dl maustekurkkukuutioita
1 dl etikkapunajuurikuutioita
1 rkl kapriksia
1 kanamuna
suolaa
mustapippuria
tilkka öljyä

Kuullota hienonnettu sipuli pannulla pehmeäksi.

Sekoita muut ainekset tasaiseksi taikinaksi.

Sekoita joukkoon jäähtynyt sipuli.

Muotoile taikinasta kostutetuilla käsillä pihvejä ja paista niitä 200 asteisessa uunissa noin 15 minuuttia.

Korppujauhojen tilalle esim sinihometuorejuusto.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 73 grammaa

Ilana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 50g15kcal0.6g2.4g0.1g0.8g
Maustekurkku sokerisuolattu 25g5kcal0.2g0.8g0g0.5g
Etikkapunajuuri 25g8.9kcal0.3g1.7g0.1g0.5g
Kapris etikkaliemessä, Figaro5g1.5kcal0.1g0.2g0g0.2g
Kananmuna kuoreton 28g39kcal3.4g0.1g2.8g0g
Jauheliha, naudanpaisti, rasvaa 5 % 200g257kcal41.5g0g10g0g
Korppujauho 25g92kcal2.6g18.7g0.3g1.3g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl7.5g68kcal0g0g7.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana730g972kcal97.4g47.8g41.6g6.6g
Valittu annoskoko365g486kcal48.7g23.9g20.8g3.3g
Annoskoko puolitettuna183g243kcal24.4g12g10.4g1.7g
Arvot/100g100g133kcal13.3g6.5g5.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=111399