IS Lindströminpihvit

Lindströmin pihvit:
400 g naudan jauhelihaa
1 dl vedessä turvotettuja korppujauhoja
1 sipuli
1 dl maustekurkkukuutioita
1 dl etikkapunajuurikuutioita
1 rkl kapriksia
1 kanamuna
suolaa
mustapippuria
tilkka öljyä

Kuullota hienonnettu sipuli pannulla pehmeäksi.

Sekoita muut ainekset tasaiseksi taikinaksi.

Sekoita joukkoon jäähtynyt sipuli.

Muotoile taikinasta kostutetuilla käsillä pihvejä ja paista niitä 200 asteisessa uunissa noin 15 minuuttia.

Korppujauhojen tilalle esim sinihometuorejuusto.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 73 grammaa

Ilana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 10g3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Maustekurkku sokerisuolattu 5g1kcal0g0.2g0g0.1g
Etikkapunajuuri 5g1.8kcal0.1g0.3g0g0.1g
Kapris etikkaliemessä, Figaro1g0.3kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 5.5g7.8kcal0.7g0g0.6g0g
Jauheliha, naudanpaisti, rasvaa 5 % 40g51kcal8.3g0g2g0g
Korppujauho 5g18kcal0.5g3.7g0.1g0.3g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl1.5g14kcal0g0g1.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana146g194kcal19.4g9.4g8.4g1.4g
Valittu annoskoko73g97kcal9.7g4.7g4.2g0.7g
Annoskoko puolitettuna37g49kcal4.9g2.4g2.1g0.4g
Arvot/100g100g133kcal13.3g6.4g5.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=111399