Possunlihakastike

Poista lihasta näkyvä rasva ja kalvot, viipaloi ohuiksi viipaleiksi.

Mausta soijakastikeella, jätä maustumaan n. 30 min. Silppua sipuli.

Ruskista lihat rypsiöljyssä muutamassa erässä sipulin kanssa.

Lisää ruokakerma ja hauduta n. 10 min.

Tarjoa lisäksi esim.

lohkoperunoita.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 218 grammaa

Taiska
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)167g45kcal2.2g8g0.3g2.8g
Porsaanfilee ulko/sisäfilee, rasvaa 4,5 % 585g732kcal122.8g0g26.3g0g
Soijakastike, Aroi, aito kiinalainen, 10ml38g49kcal2.5g7.5g0g0g
Rypsiöljy, kultasula (Raisio), annos 5g25g226kcal0g0g25.1g0g
Ruokakerma 2% (Valio), annos 50g276g152kcal8.5g17.6g5.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2180g2405kcal272g66.2g114.4g5.6g
Valittu annoskoko1090g1203kcal136g33.1g57.2g2.8g
Annoskoko puolitettuna545g601kcal68g16.6g28.6g1.4g
Arvot/100g100g110kcal12.5g3g5.2g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=111414