Possunlihakastike

Poista lihasta näkyvä rasva ja kalvot, viipaloi ohuiksi viipaleiksi.

Mausta soijakastikeella, jätä maustumaan n. 30 min. Silppua sipuli.

Ruskista lihat rypsiöljyssä muutamassa erässä sipulin kanssa.

Lisää ruokakerma ja hauduta n. 10 min.

Tarjoa lisäksi esim.

lohkoperunoita.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 218 grammaa

Taiska
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)201g54kcal2.6g9.6g0.4g3.4g
Porsaanfilee ulko/sisäfilee, rasvaa 4,5 % 702g878kcal147.3g0g31.6g0g
Soijakastike, Aroi, aito kiinalainen, 10ml45g59kcal3g9g0g0g
Rypsiöljy, kultasula (Raisio), annos 5g30g271kcal0g0g30.1g0g
Ruokakerma 2% (Valio), annos 50g331g182kcal10.3g21.2g6.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2616g2886kcal326.4g79.6g137.4g6.8g
Valittu annoskoko1308g1443kcal163.2g39.8g68.7g3.4g
Annoskoko puolitettuna654g722kcal81.6g19.9g34.4g1.7g
Arvot/100g100g110kcal12.5g3g5.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=111414