Possunlihakastike

Poista lihasta näkyvä rasva ja kalvot, viipaloi ohuiksi viipaleiksi.

Mausta soijakastikeella, jätä maustumaan n. 30 min. Silppua sipuli.

Ruskista lihat rypsiöljyssä muutamassa erässä sipulin kanssa.

Lisää ruokakerma ja hauduta n. 10 min.

Tarjoa lisäksi esim.

lohkoperunoita.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 218 grammaa

Taiska
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)234g63kcal3g11.2g0.5g4g
Porsaanfilee ulko/sisäfilee, rasvaa 4,5 % 819g1024kcal171.9g0g36.8g0g
Soijakastike, Aroi, aito kiinalainen, 10ml53g68kcal3.5g10.5g0g0g
Rypsiöljy, kultasula (Raisio), annos 5g35g316kcal0g0g35.1g0g
Ruokakerma 2% (Valio), annos 50g386g212kcal12g24.7g7.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3052g3367kcal380.8g92.8g160.2g8g
Valittu annoskoko1526g1684kcal190.4g46.4g80.1g4g
Annoskoko puolitettuna763g842kcal95.2g23.2g40.1g2g
Arvot/100g100g110kcal12.5g3g5.2g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=111414