Possunlihakastike

Poista lihasta näkyvä rasva ja kalvot, viipaloi ohuiksi viipaleiksi.

Mausta soijakastikeella, jätä maustumaan n. 30 min. Silppua sipuli.

Ruskista lihat rypsiöljyssä muutamassa erässä sipulin kanssa.

Lisää ruokakerma ja hauduta n. 10 min.

Tarjoa lisäksi esim.

lohkoperunoita.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 218 grammaa

Taiska
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)267g72kcal3.5g12.8g0.5g4.5g
Porsaanfilee ulko/sisäfilee, rasvaa 4,5 % 936g1171kcal196.5g0g42.1g0g
Soijakastike, Aroi, aito kiinalainen, 10ml60g78kcal4g12g0g0g
Rypsiöljy, kultasula (Raisio), annos 5g40g361kcal0g0g40.1g0g
Ruokakerma 2% (Valio), annos 50g441g243kcal13.7g28.2g8.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3488g3849kcal435.4g106g183g9g
Valittu annoskoko1744g1924kcal217.7g53g91.5g4.5g
Annoskoko puolitettuna872g962kcal108.9g26.5g45.8g2.3g
Arvot/100g100g110kcal12.5g3g5.2g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=111414