Possunlihakastike

Poista lihasta näkyvä rasva ja kalvot, viipaloi ohuiksi viipaleiksi.

Mausta soijakastikeella, jätä maustumaan n. 30 min. Silppua sipuli.

Ruskista lihat rypsiöljyssä muutamassa erässä sipulin kanssa.

Lisää ruokakerma ja hauduta n. 10 min.

Tarjoa lisäksi esim.

lohkoperunoita.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 218 grammaa

Taiska
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)301g81kcal3.9g14.4g0.6g5.1g
Porsaanfilee ulko/sisäfilee, rasvaa 4,5 % 1052g1317kcal221g0g47.4g0g
Soijakastike, Aroi, aito kiinalainen, 10ml68g88kcal4.5g13.5g0g0g
Rypsiöljy, kultasula (Raisio), annos 5g45g406kcal0g0g45.1g0g
Ruokakerma 2% (Valio), annos 50g496g273kcal15.4g31.8g9.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3924g4330kcal489.6g119.4g206g10.2g
Valittu annoskoko1962g2165kcal244.8g59.7g103g5.1g
Annoskoko puolitettuna981g1082kcal122.4g29.9g51.5g2.6g
Arvot/100g100g110kcal12.5g3g5.2g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=111414