Possunlihakastike

Poista lihasta näkyvä rasva ja kalvot, viipaloi ohuiksi viipaleiksi.

Mausta soijakastikeella, jätä maustumaan n. 30 min. Silppua sipuli.

Ruskista lihat rypsiöljyssä muutamassa erässä sipulin kanssa.

Lisää ruokakerma ja hauduta n. 10 min.

Tarjoa lisäksi esim.

lohkoperunoita.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 218 grammaa

Taiska
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)33g9kcal0.4g1.6g0.1g0.6g
Porsaanfilee ulko/sisäfilee, rasvaa 4,5 % 117g146kcal24.6g0g5.3g0g
Soijakastike, Aroi, aito kiinalainen, 10ml7.5g10kcal0.5g1.5g0g0g
Rypsiöljy, kultasula (Raisio), annos 5g5g45kcal0g0g5g0g
Ruokakerma 2% (Valio), annos 50g55g30kcal1.7g3.5g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana436g481kcal54.4g13.2g23g1.2g
Valittu annoskoko218g241kcal27.2g6.6g11.5g0.6g
Annoskoko puolitettuna109g120kcal13.6g3.3g5.8g0.3g
Arvot/100g100g110kcal12.5g3g5.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=111414