Possunlihakastike

Poista lihasta näkyvä rasva ja kalvot, viipaloi ohuiksi viipaleiksi.

Mausta soijakastikeella, jätä maustumaan n. 30 min. Silppua sipuli.

Ruskista lihat rypsiöljyssä muutamassa erässä sipulin kanssa.

Lisää ruokakerma ja hauduta n. 10 min.

Tarjoa lisäksi esim.

lohkoperunoita.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 218 grammaa

Taiska
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)334g90kcal4.3g16g0.7g5.7g
Porsaanfilee ulko/sisäfilee, rasvaa 4,5 % 1169g1463kcal245.6g0g52.6g0g
Soijakastike, Aroi, aito kiinalainen, 10ml75g98kcal5g15g0g0g
Rypsiöljy, kultasula (Raisio), annos 5g50g451kcal0g0g50.1g0g
Ruokakerma 2% (Valio), annos 50g551g303kcal17.1g35.3g11g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4360g4810kcal544g132.6g228.8g11.4g
Valittu annoskoko2180g2405kcal272g66.3g114.4g5.7g
Annoskoko puolitettuna1090g1203kcal136g33.2g57.2g2.9g
Arvot/100g100g110kcal12.5g3g5.2g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=111414