Possunlihakastike

Poista lihasta näkyvä rasva ja kalvot, viipaloi ohuiksi viipaleiksi.

Mausta soijakastikeella, jätä maustumaan n. 30 min. Silppua sipuli.

Ruskista lihat rypsiöljyssä muutamassa erässä sipulin kanssa.

Lisää ruokakerma ja hauduta n. 10 min.

Tarjoa lisäksi esim.

lohkoperunoita.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 218 grammaa

Taiska
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)400g108kcal5.2g19.2g0.8g6.8g
Porsaanfilee ulko/sisäfilee, rasvaa 4,5 % 1400g1752kcal294g0g63g0g
Soijakastike, Aroi, aito kiinalainen, 10ml90g117kcal6g18g0g0g
Rypsiöljy, kultasula (Raisio), annos 5g60g540kcal0g0g60g0g
Ruokakerma 2% (Valio), annos 50g660g363kcal20.5g42.2g13.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5220g5759kcal651.4g158.8g274g13.6g
Valittu annoskoko2610g2880kcal325.7g79.4g137g6.8g
Annoskoko puolitettuna1305g1440kcal162.9g39.7g68.5g3.4g
Arvot/100g100g110kcal12.5g3g5.2g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=111414