Possunlihakastike

Poista lihasta näkyvä rasva ja kalvot, viipaloi ohuiksi viipaleiksi.

Mausta soijakastikeella, jätä maustumaan n. 30 min. Silppua sipuli.

Ruskista lihat rypsiöljyssä muutamassa erässä sipulin kanssa.

Lisää ruokakerma ja hauduta n. 10 min.

Tarjoa lisäksi esim.

lohkoperunoita.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 218 grammaa

Taiska
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)100g27kcal1.3g4.8g0.2g1.7g
Porsaanfilee ulko/sisäfilee, rasvaa 4,5 % 350g438kcal73.5g0g15.8g0g
Soijakastike, Aroi, aito kiinalainen, 10ml23g29kcal1.5g4.5g0g0g
Rypsiöljy, kultasula (Raisio), annos 5g15g135kcal0g0g15g0g
Ruokakerma 2% (Valio), annos 50g165g91kcal5.1g10.6g3.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1305g1440kcal162.8g39.8g68.6g3.4g
Valittu annoskoko653g720kcal81.4g19.9g34.3g1.7g
Annoskoko puolitettuna326g360kcal40.7g10g17.2g0.9g
Arvot/100g100g110kcal12.5g3g5.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=111414