Possunlihakastike

Poista lihasta näkyvä rasva ja kalvot, viipaloi ohuiksi viipaleiksi.

Mausta soijakastikeella, jätä maustumaan n. 30 min. Silppua sipuli.

Ruskista lihat rypsiöljyssä muutamassa erässä sipulin kanssa.

Lisää ruokakerma ja hauduta n. 10 min.

Tarjoa lisäksi esim.

lohkoperunoita.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 218 grammaa

Taiska
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)100g27kcal1.3g4.8g0.2g1.7g
Porsaanfilee ulko/sisäfilee, rasvaa 4,5 % 351g439kcal73.7g0g15.8g0g
Soijakastike, Aroi, aito kiinalainen, 10ml23g29kcal1.5g4.5g0g0g
Rypsiöljy, kultasula (Raisio), annos 5g15g135kcal0g0g15g0g
Ruokakerma 2% (Valio), annos 50g165g91kcal5.1g10.6g3.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1308g1443kcal163.2g39.8g68.6g3.4g
Valittu annoskoko654g722kcal81.6g19.9g34.3g1.7g
Annoskoko puolitettuna327g361kcal40.8g10g17.2g0.9g
Arvot/100g100g110kcal12.5g3g5.2g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=111414