Possunlihakastike

Poista lihasta näkyvä rasva ja kalvot, viipaloi ohuiksi viipaleiksi.

Mausta soijakastikeella, jätä maustumaan n. 30 min. Silppua sipuli.

Ruskista lihat rypsiöljyssä muutamassa erässä sipulin kanssa.

Lisää ruokakerma ja hauduta n. 10 min.

Tarjoa lisäksi esim.

lohkoperunoita.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 218 grammaa

Taiska
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)134g36kcal1.7g6.4g0.3g2.3g
Porsaanfilee ulko/sisäfilee, rasvaa 4,5 % 468g585kcal98.2g0g21g0g
Soijakastike, Aroi, aito kiinalainen, 10ml30g39kcal2g6g0g0g
Rypsiöljy, kultasula (Raisio), annos 5g20g180kcal0g0g20g0g
Ruokakerma 2% (Valio), annos 50g221g121kcal6.8g14.1g4.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1744g1924kcal217.4g53g91.4g4.6g
Valittu annoskoko872g962kcal108.7g26.5g45.7g2.3g
Annoskoko puolitettuna436g481kcal54.4g13.3g22.9g1.2g
Arvot/100g100g110kcal12.5g3g5.2g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=111414