Mummon leipä

Tee löysä juuri ja anna nousta puoli tuntia.

Lisää loput jauhot.

Kohota jälleen.

Leivo 2 leipää/limppua.

Kohota.

Paista 225astetta, n. 30 min. Voitele paistetut leivät laihalla vesi-siirappiseoksella.

Reseptistä tulee n. 50 annosta ja yksi annos painaa n. 32 grammaa

Kelkiira
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 32g0kcal0g0g0g0g
Siirappi 9g28kcal0g6.8g0g0g
Hiiva 1.8g1.3kcal0.2g0g0g0.1g
Ruisjauho kokojyväjauho 8.8g27kcal0.8g4.9g0.2g1.2g
Grahamjauho 18g58kcal1.9g10.7g0.4g1.7g
Hiivaleipäjauho, tumma (Myllyn paras), annos 100g42g148kcal5.7g27.7g1.2g2.3g
Suola, annos 3g0.7g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana224g523kcal17.2g100.2g3.6g10.6g
Valittu annoskoko112g261kcal8.6g50.1g1.8g5.3g
Annoskoko puolitettuna56g131kcal4.3g25.1g0.9g2.7g
Arvot/100g100g233kcal7.7g44.7g1.6g4.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=111646