Mummon leipä

Tee löysä juuri ja anna nousta puoli tuntia.

Lisää loput jauhot.

Kohota jälleen.

Leivo 2 leipää/limppua.

Kohota.

Paista 225astetta, n. 30 min. Voitele paistetut leivät laihalla vesi-siirappiseoksella.

Reseptistä tulee n. 50 annosta ja yksi annos painaa n. 32 grammaa

Kelkiira
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 36g0kcal0g0g0g0g
Siirappi 11g32kcal0g7.8g0g0g
Hiiva 2g1.5kcal0.3g0g0g0.1g
Ruisjauho kokojyväjauho 10g31kcal0.9g5.6g0.2g1.4g
Grahamjauho 20g66kcal2.1g12.2g0.4g2g
Hiivaleipäjauho, tumma (Myllyn paras), annos 100g48g169kcal6.5g31.7g1.4g2.7g
Suola, annos 3g0.8g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana256g598kcal19.6g114.6g4g12.4g
Valittu annoskoko128g299kcal9.8g57.3g2g6.2g
Annoskoko puolitettuna64g149kcal4.9g28.7g1g3.1g
Arvot/100g100g233kcal7.7g44.8g1.6g4.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=111646