Mummon leipä

Tee löysä juuri ja anna nousta puoli tuntia.

Lisää loput jauhot.

Kohota jälleen.

Leivo 2 leipää/limppua.

Kohota.

Paista 225astetta, n. 30 min. Voitele paistetut leivät laihalla vesi-siirappiseoksella.

Reseptistä tulee n. 50 annosta ja yksi annos painaa n. 32 grammaa

Kelkiira
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 41g0kcal0g0g0g0g
Siirappi 12g36kcal0g8.7g0g0g
Hiiva 2.3g1.7kcal0.3g0g0g0.2g
Ruisjauho kokojyväjauho 11g34kcal1g6.3g0.2g1.6g
Grahamjauho 23g74kcal2.4g13.7g0.5g2.2g
Hiivaleipäjauho, tumma (Myllyn paras), annos 100g54g190kcal7.3g35.6g1.6g3g
Suola, annos 3g0.9g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana288g672kcal22g128.6g4.6g14g
Valittu annoskoko144g336kcal11g64.3g2.3g7g
Annoskoko puolitettuna72g168kcal5.5g32.2g1.2g3.5g
Arvot/100g100g233kcal7.6g44.7g1.6g4.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=111646